Yritys

Vuonna 2004 perustettu Nextcon Finland Oy on suomalainen, teknologia- ja toimialariippumaton palvelutalo. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita liiketoiminnan ja johtamisen palveluita.

Meille tärkeitä arvoja ovat

Rehellisyys ja luottamus

Yhteistyön perusedellytyksiä on luottamus. Luottamus ansaitaan avoimuudella, rehellisyydellä ja sitoutumalla tekemään se, mikä luvataan. Sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja henkilöstömme suhteen on toimintamme selkäranka.

Samoja periaatteita noudatamme myös työntekijöitämme kohtaan. Sitoutunut työntekijä ansaitsee luottamuksen, ja luottamuksen kokeminen lisää yhteisöllisyyttä.

Avoin ja kannustava työyhteisö tukee luottamuksen ilmapiiriä.

Kunnioitus

Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Meille on tärkeää, että asiakkaamme luottavat meihin yrityksenä, mutta myös ihmisinä. Kunnioitus ruokkii yrityksen yhteisiä voimavaroja ja luo edellytykset jatkuvuudelle ja pitkäaikaiselle yhteistyölle.

Kunnioitus syntyy vuorovaikutuksesta. Kuuntelemme jokaista asiakastamme, mutta voimme olla myös eri mieltä. Haemme pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka rakennamme yhdessä jokaisen erityislaatuisuutta kuunnellen ja kunnioittaen.

Aitous

Olemme reilusti sitä, mitä olemme – emme yritä olla mitään muuta. Kerromme osaamisestamme avoimesti, emme suurentele tai vähättele. Toimimme lähellä ihmistä, joten on tärkeää, että viestimme on ymmärrettävä ja sen aitoutta ei epäillä.

Aitous on kykyä heittäytyä osaamisen äärirajoille. Aitous on kykyä kokea onnistumisia.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella, niin kerromme lisää palveluistamme ja osaamistamme.