Asiakkaat

Asiakaskokemus on meille tärkeä. Olemme helppo ja luotettava kumppani. Saumaton yhteistyö ja luottamus asiakkaan kanssa ovat edellytyksiä projektin onnistumiselle. Sama koskee myös yhteistyötä kumppaneidemme kanssa.

Maatalousyrittäjien eläkelaitos

Vuonna 2019 Maatalousyrittäjien Eläkelaitos valitsi Nextcon Finland Oy:n kumppanikseen käyttöpalveluiden kilpailutuksen konsultointiin. Nextconin asiantuntijat ovat auttaneet Melan ICT-käyttöpalveluiden kilpailutuksen tarjouspyynnön ja palvelukokonaisuuksien muodostamisessa, kilpailutusprosessin läpiviennissä sekä transitioprojektissa.

"Nextconin asiantuntijuuteen on ollut hyvä tukeutua ja kaikki vaatimukset, reunaehdot sekä tavoitteet saatiin mitattaviksi ja vertailukelpoisiksi vaihtoehdoiksi.  Petri huolehti Melan kannalta projektin edistymisestä, jolloin minä pystyin paremmin keskittymään teknisiin ratkaisuihin. Myös transitiossa Petri piti huolen, että kaikki yksityiskohdat muistetaan, ettei yllätyksiä pääse tulemaan."

- Marianna Aho, Tuotantovastaava, Maatalousyrittäjien eläkelaitos

Fingrid Datahub Oy

Fingrid Datahub Oy valitsi Nextcon Finland Oy:n uuden asiakaspalvelujärjestelmän kilpailutuksen tueksi. Projektin tavoitteena on tuottaa asiakaspalvelujärjestelmän tarvemäärittelyt ja kirkastaa vaatimuksia tulevaan kilpailutukseen.

“Valitsimme Nextcon Finlandin kumppaniksemme, koska heillä oli näyttöä asiakaspalvelun digitalisoinnista energia-alalla. Uskomme vahvasti, että luotettavan kumppanin kanssa saavutamme yhteistyössä tavoitteemme ja meillä on edellytykset palvella asiakkaitamme parhaalla tavalla.”

- Minna Arffman, Fingrid Datahub Oy:n asiakas- ja tiedonvaihtopalveluiden palvelupäällikkö

DigiFinland Oy

DigiFinland Oy valitsi Nextcon Finland Oy:n testauspalveluiden kumppanikseen vuonna 2020 järjestetyssä kilpailutuksessa. Nextconin asiantuntijat olivat osa isompaa testaustiimien kokonaisuutta ja heidän vastuullaan oli DigiFinlandin kehittämän Omaolo-palvelun hyväksymistestaus.

"Ympäristö on ollut kaikille haastava koko korona-ajan ja testattavia versioita syntyi tiuhaan tahtiin. Nextconin asiantuntijoilta löytyi aina aikaa ja joustoa tehdä testausta asiantuntevalla otteella. Yhteistyöstä jäi todella hyvät fiilikset ja kaikki meni niin kuin oletettiin."

- Tiina Nikmo, testauspäällikkö - DigiFinland Oy

Visma Financial Solutions Oy

Visma Financial Solutions Oy valitsi Nextconin asiantuntijan projektipäälliköksi järjestelmäkehityshankkeeseensa. Hankkeen tavoitteena on kehittää Visma Financial Solutions ydinjärjestelmää ja samalla ottaa käyttöön jatkuvan kehittämisen malli (DevOps).

Jo yhteistyön alkumetreillä kävi selväksi, että tavoitteet hankkeen kokonaiskuvan selkeyttämiseksi tullaan saavuttamaan. Positiivista palautetta olen kuullut myös liittyen intohimoiseen tekemisen kulttuuriin, sitä tarvitaan aina!

- Petrus Hoikkala, toimitusjohtaja - Visma Financial Services Oy

Arek

Nextcon on useiden vuosien ajan toimittanut projektinhallintapalveluita eläkevakuuttajien omistamalle palveluyhtiölle Arekille niin eläkevakuuttajien yhteisten järjestelmien versioprojekteissa kuin isoissa kehityshankkeissa sekä käyttöpalveluihin liittyvissä transitio- ja kehitysprojekteissa. Arek on ollut hyvin tyytyväinen projektijohtamiseen ja asenteeseen, joilla työtä on sitoutuneesti ja innokkaasti tehty.

-Satu Koskinen, Arek CTO

Caruna

”Nextcon toimittaa meille projektinjohtopalveluita sähköisten palveluiden ja asioinnin kehittämiseen.”

– Juha Olkkonen, ICT Arkkitehtuuri ja ratkaisut - Caruna Oy

Nitro

Nitro valitsi Nextconin konsultikseen teknisten ratkaisujen portfoliohankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on luoda uusi tapa johtaa Nitron teknisten ratkaisujen portfoliota ja ottaa DevOps-malli käyttöön digitaalisten palvelujen kehittämisessä.

– Ulkopuolisen osaajan käyttö on aina vaikeaa asiantuntijaorganisaatiossa, jolla on itselläkin paljon asiantuntemusta kehityshankkeiseen liittyvästä aihepiireistä. Sen vuoksi on ratkaisevaa, että hankekonsultti hallitsee hyvin eri työpajakäytännöt ja ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan. Netxconin kanssa saimme lyhyessä ajassa uudenlaista yhtenäisyyttä Nitron tapaan kehittää ja ylläpitää omaa toimintaansa.

-Pasi Hiltunen, toimitusjohtaja, Nitro Group Oy

Kilpailu- ja kuluttajavirasto

Nextconin asiantuntijat toimivat Kilpailu- ja Kuluttajaviraston tukena verkkopalvelun kilpailutuksessa. Kilpailutus koskee Kilpailu- ja Kuluttajaviraston verkkopalvelun visuaalisen ilmeen suunnittelua, teknistä toteutusta ja jatkokehitystä.

”Meillä on paljon kokemusta kilpailutusten tukemisesta ja on hienoa, että pääsemme avustamaan KKV:ta verkkopalveluiden ja alustaratkaisun valinnassa.” toteaa Sami Karjalainen, Nextconin Chief Digital Officer.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella, niin kerromme lisää palveluistamme ja osaamistamme.