Asiakkaat

Asiakaskokemus on meille tärkeä. Olemme helppo ja luotettava kumppani. Saumaton yhteistyö ja luottamus asiakkaan kanssa ovat edellytyksiä projektin onnistumiselle. Sama koskee myös yhteistyötä kumppaneidemme kanssa.

Arek

Nextcon on useiden vuosien ajan toimittanut projektinhallintapalveluita eläkevakuuttajien omistamalle palveluyhtiölle Arekille niin eläkevakuuttajien yhteisten järjestelmien versioprojekteissa kuin isoissa kehityshankkeissa sekä käyttöpalveluihin liittyvissä transitio- ja kehitysprojekteissa. Arek on ollut hyvin tyytyväinen projektijohtamiseen ja asenteeseen, joilla työtä on sitoutuneesti ja innokkaasti tehty.

-Satu Koskinen, Arek CTO

Caruna

”Nextcon toimittaa meille projektinjohtopalveluita sähköisten palveluiden ja asioinnin kehittämiseen.”

– Juha Olkkonen, ICT Arkkitehtuuri ja ratkaisut - Caruna Oy

Nitro

Nitro valitsi Nextconin konsultikseen teknisten ratkaisujen portfoliohankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on luoda uusi tapa johtaa Nitron teknisten ratkaisujen portfoliota ja ottaa DevOps-malli käyttöön digitaalisten palvelujen kehittämisessä.

– Ulkopuolisen osaajan käyttö on aina vaikeaa asiantuntijaorganisaatiossa, jolla on itselläkin paljon asiantuntemusta kehityshankkeiseen liittyvästä aihepiireistä. Sen vuoksi on ratkaisevaa, että hankekonsultti hallitsee hyvin eri työpajakäytännöt ja ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan. Netxconin kanssa saimme lyhyessä ajassa uudenlaista yhtenäisyyttä Nitron tapaan kehittää ja ylläpitää omaa toimintaansa.

-Pasi Hiltunen, toimitusjohtaja, Nitro Group Oy

Mela

Mela eli Maatalousyrittäjien eläkelaitos on valinnut Nextcon Finland Oy:n kumppanikseen Melan käyttöpalveluiden kilpailutuksen konsultoinnissa. Nextconin asiantuntijat avustavat Melaa käyttöpalvelun kilpailutuksen tarjouspyynnön ja palvelukokonaisuuksien muodostamisessa, kilpailutusprosessin läpiviennissä sekä mahdollisessa transitioprojektissa.

Visma Consulting

Nextcon on toimittanut useiden vuosien ajan teknisen konsultoinnin sekä projektinhallinnan palveluita yhteistyössä Visma Consulting Oy:n kanssa. Palvelutoimitukset ovat liittyneet erityisesti julkisen sektorin projekteihin ja konsultointitarpeisiin.

- Karo Koskinen, Business Unit Director - Visma Consulting Oy

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella, niin kerromme lisää palveluistamme ja osaamistamme.