Arek

Pitkä yhteistyö Arekin kanssa

Arek Oy rakentaa, ylläpitää ja kehittää eläkevakuuttamisessa tarvittavia yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita. Arek on asiakkaidensa omistama yksityinen osakeyhtiö: Arekin asiakkaita ovat suomalaiset eläkeyhtiöt

Arekin ja Nextconin yhteistyö käynnistyi vuonna 2013, kun Nextconin Petri Ohtamaa alkoi vetämään kehitysprojekteja Arekissa.

Vuosien varrella Ohtamaan vetämät hankkeet ovat liittyneet niin Arekin ylläpitämien järjestelmien kehittämiseen, kuin myös IT- käyttöpalveluiden siirtoon ja muutoksiin, sekä tulorekisterin myötä toteutettujen uusien palveluiden käyttöönottosuunnittelun toteuttamiseen ja vetämiseen.

Yhteistyö on jatkunut näiden jälkeen IT-infraan liittyvien kehitysprojektien, sekä uusien järjestelmien käyttöönottosuunnittelun toteuttamisen merkeissä.

– Tärkeät projektit pitää aina miehittää ihmisillä johon luotat. Luottamus koostuu lujasta ammattitaidosta ja luottamuksesta. Netxconin Petri Ohtamaa on ollut aina luottotekijä, niin Arekin tehtävissä kun sitä ennen yhteistyössämme muiden tehtävieni aikana – Satu Koskinen, CTO Arek Oy

Ohtamaan mielestä yhteistyö on sujunut myös erittäin hyvin ja mielenkiintoisia haasteita on riittänyt matkan varrella.

– Toimittajan näkökulmasta tämä ollut hyvin mielenkiintoinen ja miellyttävä ympäristö konsulttityön tekemiseen. Olemme päässeet mukaan näköalapaikalle, kansallisiin erittäin haastaviin hankkeisiin ja oppineet paljon matkan varrella, hän sanoo.

Lisätietoja:

Petri Ohtamaa

petri.ohtamaa@nextcon.fi

Puh: 040 823 4418

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella, niin kerromme lisää palveluistamme ja osaamistamme.