Nextcon perustaa ohjelmistokehittäjien tiimin

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
tietokoneen näyttö

Nextcon perustaa ohjelmistokehittäjien tiimin

Nextconin viime vuonna alkanut kasvu jatkuu. Vastataksemme lisääntyneeseen kysyntään laajennamme palvelutarjontaamme räätälöityyn ohjelmistokehitykseen ja perustamme aluksi noin kymmenen hengen ohjelmistokehitystiimin.

”Työntekijämme ovat kovia it-projektijohtamisen ammattilaisia ja monilla asiantuntijoillamme on myös koodaustaustaa, joten on luontevaa laajentaa toimintaa ohjelmistokehityksen puolelle. Uuden tiimin myötä voimme ottaa entistä suurempaa vastuuta asiakkaidemme digitalisaatioprojekteista”, Nextconin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Petri Ohtamaa toteaa.

Perustettavaan tiimiin haetaan kokeneita ohjelmistokehittäjiä, jotka tulevat työskentelemään ensisijaisesti joko Helsingin tai Turun toimistolla. Nextconilla johtamismalli on moderni.

”Olemme luopuneet konservatiivisesta esimies- alainen johtamismallista. Annamme työntekijöillemme päättämisvastuuta, jotta he todella tuntevat voivansa vaikuttaa omaan työhönsä. Meillä jokaista tiimiä mentoroi oma senior asiantuntijansa, joka pitää huolta sen jäsenistä ja toiminnan kehittämisestä.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin