Hei sinä IT-alan pienyrittäjä / kevytyrittäjä / freelancer!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Yhteistyössä Nextconin kanssa voit keskittyä ydinosaamiseesi. Meillä on paljon hankkeita ja hoidamme aktiivisesti asiantuntijoidemme, niin omien -kuin yrittäjien, myyntiä. Hoidamme puolestasi myynnin, sopimusneuvottelut sekä muut toimeksiantoon liittyvät hallinnolliset työt. Jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Mitä me tarjoamme?
Nextcon on pieni ja ketterä toimija. Ymmärrämme yrittäjänä toimimisen, koska olemme itsekin yrittäjälähtöinen organisaatio. Toimimme henkilökohtaisella otteella ja olet osa kandidaattiverkostoamme yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Taataksemme asiakas- työntekijä- ja kumppanityytyväisyytemme, tapaamme kaikki yrittäjäkumppanimme ja käymme läpi osaamisesi, tilanteesi ja toiveesi toimeksiannolle. Olemme avoimia ja reiluja kilpailukykyisillä hinnoilla.

Kumppaninamme olet siis tiivisti osana yhteisöämme ja mukana kaikissa yrityksen tapahtumissa, teemailloissa, toimistopäivissä, sekä teknisissä tukikanavissa, jossa osaava asiantuntijaorganisaatiomme pystyy tukemaan työtäsi aina tilanteen niin vaatiessa.

Kokeneita kumppaneita etsimme erityisesti näille palvelualueille https://nextcon.fi/palvelut/

Kiinnostuitko? Jätä meille viesti niin olemme sinuun yhteydessä!

Ota yhteyttä

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin