Hei sinä IT-alan pienyrittäjä / kevytyrittäjä / freelancer!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Etsimme nyt kokeneita kumppaneita ympäri suomen erityisesti testaukseen ja laadunvarmistukseen sekä projektinhallintapalveluihin.

Yhteistyössä Nextconin kanssa voit keskittyä ydinosaamiseesi. Meillä on paljon hankkeita ja hoidamme aktiivisesti asiantuntijoidemme, niin omien kuin yrittäjien, myyntiä. Hoidamme puolestasi myynnin, sopimusneuvottelut sekä muut toimeksiantoon liittyvät hallinnolliset työt, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Mitä me tarjoamme?

Olemme pieni, voimakkaassa kasvussa oleva asiantuntijaorganisaatio. Olemme ammattimaisia mutta rentoja. Suhtaudumme asiakkaisiimme, työhömme ja organisaatioomme intohimoisesti ja ylpeydellä. Ymmärrämme yrittäjänä toimimisen, koska olemme itsekin yrittäjälähtöinen organisaatio. Toimimme henkilökohtaisella otteella ja olet osa kandidaattiverkostoamme yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Taataksemme asiakas- työntekijä- ja kumppanityytyväisyytemme, tapaamme kaikki yrittäjäkumppanimme ja käymme läpi osaamisesi, tilanteesi ja toiveesi toimeksiannolle. Olemme avoimia ja reiluja kilpailukykyisillä hinnoilla.

Kumppaneillamme on käytössään toimistotila niin Helsingissä kuin Turussa. Työtä voi normaalisti tehdä myös etätyönä.

Kumppaninamme olet siis tiivis osa yhteisöämme ja mukana kaikissa yrityksen tapahtumissa, teemailloissa, toimistopäivissä, sekä teknisissä tukikanavissa, jossa osaava asiantuntijaorganisaatiomme pystyy tukemaan työtäsi aina tilanteen niin vaatiessa.

Kiinnostuitko? Jätä meille viesti niin olemme sinuun yhteydessä!

Ota yhteyttä

    Share on facebook
    Share on twitter
    Share on linkedin