Laura Laiho aloittaa Nextconin myynnin ja markkinoinnin vetäjänä

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Nextcon sai viime vuonna nopean aloituksen kasvutavoitteilleen. Tämän vuoden alusta kasvua tulee edelleen vauhdittamaan Laura Laiho, jonka vastuulla on Nextconin myynti ja markkinointi.

Lauralla on pitkä kokemus IT-alan asiantuntijapalveluiden myynnistä ja markkinoinnista.

“Digitaalisten palveluiden ja ratkaisujen rakentaminen on kaikilla toimialoilla ajankohtaista. Kokeneita asiantuntijoita tarvitaan niiden toteutuksessa mutta myös liiketoiminnan konsultteina tukemaan organisaatioiden johtoa muutoksessa, jota uudenlaiset palvelut ja liiketoimintamallit tuovat. Nextcon on onnistunut näissä hyvin. Nextconilla on kokeineita asiantuntijoita, toimialoja mullistavia referenssejä ja he ovat onnistuneet saamaan hyvän lähdön kasvulleen. Tässä kokonaisuudessa on mielenkiintoista olla mukana.”

Nextcon toimii tällä hetkellä Helsingissä ja Turussa. “Tänä vuonna tavoitteemme on kaksinkertaistaa liikevaihtomme”, sanoo Petri Ohtamaa, Nextconin hallituksen puheenjohtaja.

“Haluamme jatkossakin tarjota kokeneita asiantuntijoita ja laadukkaita palveluita tukemaan asiakkaidemme digitaalisten ratkaisujen ja liiketoiminnan kehittämistä.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin