Nextcon jatkaa Hanselin sopimustoimittajana

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
käyttöpalveluiden kilpailutus

Hansel Oy on hyväksynyt Nextcon Finland Oy:n IT-konsultoinnin sekä Johtamisen ja kehittämisen konsultoinnin dynaamisiin hankintajärjestelmiin sopimustoimittajaksi kaudelle 2021-2025. Sopimukset kattavat laajasti eri IT-asiantuntijapalveluiden sekä johtamisen kehittämisen osa-alueita.

”IT-konsultoinnin sekä johtamisen kehittämisen sopimukset kattavat hyvin ne alueet, joissa Nextcon tukee vahvasti asiakkaitaan. Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme entistä isommalla laajuudella kilpailutuksiin mukaan sekä jatkamaan työtämme julkishallinnon digitalisaation aallonharjalla.”

Petri Ohtamaa, Nextconin toimitusjohtaja

Hansel on julkisen sektorin yhteishankintayksikkö, jonka tavoitteena on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion, kuntien, korkeakoulujen ja seurakuntien hankintatoimeen. Hanselilla on 80 puitejärjestelyä ja dynaamista hankintajärjestelmää.

Nextcon Finland on IT-alan asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa kokeneita konsultteja haastaviin IT-hankkeisiin. Yritys tukee asiakkaitaan IT-ratkaisujen toteutuksessa ja digitalisaatioon liittyvässä muutoksessa. Nextconin erityisosaamista ovat projektinhallinta, laadunvarmistus- ja testaus, tekninen konsultointi sekä johdon IT-konsultointi.

Etsitkö ratkaisuja liiketoimintasi kehittämiseen?

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhdessä ketterämmän tulevaisuuden suunnittelu.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin