Nextcon valittiin Traficomin ICT-tuoteomistajien toimittajaksi

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
hankintojen kilpailutus

Traficom on valinnut Nextcon Finland Oy:n ICT-tuoteomistajien toimittajaksi vuonna 2020 pidetyssä kilpailutuksessa ja konsultointitöitä päästään käynnistelemään nyt kuluvan kevään aikana, kun ensimmäiset ketterän kehityksen Nextcon ICT Product Ownerit aloittavat eri palvelualueilla Traficomissa.

Nextconin asiantuntijat tulevat toimimaan Traficomin ICT-tuoteomistajan tehtävissä järjestelmäkehitystöiden parissa. Traficomin järjestelmäkehitys tapahtuu pääasiallisesti ketterien toimintamallien mukaan ja asiantuntijoiden tehtäviin kuuluu mm. tietojärjestelmien kehittäminen ja ylläpito sekä ulkoistettujen ketterien kehitystiimien ohjaus.

"Olemme erittäin tyytyväisiä Traficomin kilpailutuksen voitosta, jossa korostui erityisesti asiantuntijoidemme kokemus ja osaaminen. Traficomin asiakkuus on meille merkittävä ja se vahvistaa Nextconin asemaa ja osaamista julkisella sektorilla."

Petri Ohtamaa, Nextconin toimitusjohtaja

Traficom on Suomen liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteröinti- ja hyväksyntä- sekä turvallisuusviranomainen, jonka tavoitteena on edistää tietoyhteiskunnan ja liikennejärjestelmän kehittymistä.

Nextcon Finland on IT-alan asiantuntujoiden organisaatio, joka tarjoaa kokeneita konsultteja haastaviin IT-hankkeisiin. Nextcon tukee asiakkaitaan IT-ratkaisujen toteutuksessa ja digitalisaatioon liittyvässä muutoksessa. Nextconin erityisosaamista ovat projektinhallintalaadunvarmistus- ja testaustekninen konsultointi sekä johdon IT-konsultointi.

Lisätietoja:
Nextcon Finland Oy
Petri Ohtamaa
Puh: 040 823 4418
Sähköposti: petri.ohtamaa@nextcon.fi

Etsitkö ratkaisuja liiketoimintasi kehittämiseen?

Haluamme tuoda asiakkaillemme alan uusimmat ja käytännönläheisimmät ratkaisut. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhdessä ketterämmän tulevaisuuden suunnittelu.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin