Nextconista Hansel sopimustoimittaja

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
tietokoneen näyttö

Nextcon Finland Oy on hyväksytty valtionhallinnon IT-konsultoinnin sopimustoimittajaksi kaudelle 2018-2022. IT-konsultoinnin puitesopimus kattaa laajasti eri IT-asiantuntijapalveluiden osa-alueita.

”IT-konsultoinnin puitesopimus kattaa hyvin ne alueet, joissa Nextcon tukee vahvasti asiakkaitaan. Olemme valtavan iloisia, että pääsemme entistä tiiviimmin kilpailutuksiin mukaan sekä rakentamaan julkishallinnon digitalisaatiota ja tukemaan organisaatioita muutoksessa”, sanoo Petri Ohtamaa, Nextconin johtaja.

Hansel on julkisen sektorin yhteishankintayksikkö, jonka tavoitteena on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion, kuntien, korkeakoulujen ja seurakuntien hankintatoimeen. Hanselilla on 80 puitejärjestelyä ja dynaamista hankintajärjestelmää.

Nextcon Finland on IT-alan asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa kokeneita konsultteja haastaviin IT-hankkeisiin. Yritys tukee asiakkaitaan IT-ratkaisujen toteutuksessa ja digitalisaatioon liittyvässä muutoksessa. Nextconin erityisosaamista ovat projektinhallinta, laadunvarmistus- ja testaus, tekninen konsultointi sekä johdon IT-konsultointi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin