Testaus ja laadunvarmistus

Palvelut > Testaus ja laadunvarmistus

Testaus ja laadunvarmistus

Testaus ja laadunvarmistus

Testausalan terävintä kärkeä: testaus ja laadunvarmistus korkealla ammattitaidolla

Valitsemme testausasiantuntijan aina tehtävän ja asiakkaan tarpeen mukaisesti. Huolehdimme asiantuntijan kouluttamisesta erikoisosaamisen ja alan testausvaatimusten mukaisesti. Monipuolinen osaaminen tuo ammattitaitoa, jota laadunvarmistuksessa tarvitaan. Meiltä testaus ja laadunvarmistus asiantuntevasti ja joustavasti, asiakasta kuunnellen.

Nextcon tarjoaa asiakkailleen testausalan terävintä kärkeä!

  • Testausautomaatio - ammattilaisemme keskittyvät ensisijaisesti regressiotestaukseen, mikä tuottaa usein testauksen laajuuden, kustannusten ja laadun tavoitteiden saavuttamisen suhteen myös parhaan hyödyn. Testauksen asiantuntijamme työskentelevät perinteisen ja ketterän ohjelmistokehityksen parissa. Työvälineet valitaan asiakkaan ja testattavan ympäristön tarpeiden mukaan. Tyypillisesti automatisoinnin työvälineet sijoittuvat Robot Framework- ja DevOps-toimintamallien hyödyntämiseen eri ympäristöissä
  • Suorituskyky- ja kuormitustestaus - järjestelmän tai sovelluksen kuormittaminen tai suorituskyky ovat asioita, joita ei voi ohittaa, kun puhutaan kaupallisesta ohjelmistokehityksestä. Niin järjestelmän toimittaja kuin asiakaskin haluavat tietää palvelunsa kyvykkyyden ja kriittiset toimintarajat, ja sen, kuinka monta yhtäaikaista käyttäjää järjestelmä pystyy palvelemaan. Nextcon tarjoaa alan asiantuntijoita myös suorituskyky- ja kuormitustestauksen tarpeisiin. Asiantuntijoidemme erikoisosaaminen perustuu vahvaan työkalujen tuntemiseen ja pitkään kokemukseen ohjelmistokehityksestä eri toimialoilla.