Työpaikat

Tervetuloa rakentamaan menestystarinaasi!

Nextcon on kokeneiden asiantuntijoiden tiimi, jolla on aito halu jatkuvasti kasvaa ja kehittyä niin yksittäisenä ihmisenä kuin tiiminä. Me Nextconilla uskomme ihmisiin ja kasvuun. Kun jokainen työntekijämme voi hyvin ja kasvaa ihmisenä niin mekin saavutamme menestyksemme. 

Miksi meille?

Olemme pieni, voimakkaassa kasvussa oleva asiantuntijaorganisaatio. Olemme ammattimaisia mutta rentoja. Suhtaudumme asiakkaisiimme, työhömme ja organisaatioomme intohimoisesti ja ylpeydellä.

Meillä saat valtaa ja vastuuta työssäsi ja kehittymisessäsi. Panostamme tosissamme asiantuntijoidemme kehittämiseen. Tarjoamme laajoja kouluttautumismahdollisuuksia sekä sparrausta ja kanavia kehittää ja tuoda esiin omaa asiantuntijuutta. Tapaamme ja sparraamme toisiamme säännöllisesti asiakastöiden lomassa. Pyrimme jatkuvasti kasvamaan ihmisinä ja yrityksenä ja näin luomaan parempaa yhteiskuntaa.  

Mitä tarjoamme:

  • Vaikuttavia ja mielenkiintoisia projekteja alansa huipulla olevissa organisaatioissa, joissa pääset näyttämään ja kehittämään osaamistasi
  • Loistavan taustatiimin tukemaan tekemistäsi ja kehittymistäsi
  • Kilpailukykyisen palkan, joka kannustaa yrittäjämäiseen toimintaan
  • Hyvät työsuhde-edut
  • Vuotuisen ISON koulutusbudjetin, jonka voit käyttää valitsemallasi tavalla itsesi kehittämiseen ja kouluttamiseen
  • Joustavat työajat ja vastuuta omasta tekemisestäsi
  • Nextcon After Work -tilaisuudet ja juhlat

Työnantajalupaus

Nextcon rakentaa asiakkaidensa tulevaisuuden menestystä aikana, jolloin teknologiset ratkaisut tulevat muokkaamaan ihmiskunnan tulevaisuutta enemmän kuin koskaan aiemmin. Jokainen nextconilainen on omalta osaltaan vastaamassa siitä, miltä tulevaisuutemme näyttää ja toimii, kuinka turvallinen ja tasa-arvoinen se on.  Olemme työpaikka, jota johdetaan ja jossa toimitaan ammattimaisesti ja tasa-arvoisesti olematta kuitenkaan jäykkiä. Uskomme luottamukseen, kunnioitukseen ja avoimuuteen kaikessa toiminnassamme.

Avoimet työpaikat

Jos tämä herätti kiinnostuksesi, niin älä mieti enää!​

Hae heti ja tule osaksi kasvavaa huipputiimiämme.​