Työpaikat

Tervetuloa rakentamaan menestystarinaa!

Nextcon on kokeneiden asiantuntijoiden tiimi, jolla on aito halu jatkuvasti kasvaa ja kehittyä niin yksittäisenä ihmisenä kuin tiiminä. Me Nextconilla uskomme ihmisiiin ja kasvuun. Kun jokainen työntekijämme voi hyvin ja kasvaa ihmisenä niin mekin saavutamme menestyksemme. 

Olemme pieni, voimaakkaassa kasvussa oleva asiantuntijaorganisaatio. Olemme ammattimaisia mutta rentoja. Suhtaudumme asiakkaisiimme, työhömme ja organisaatioomme intohimoisesti ja ylpeydellä.

Miksi meille?

Meillä saat valtaa ja vastuuta työssäsi ja kehittymisessäsi. Odotamme, että pystyt toimimaan itsenäisesti ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi. Panostamme tosissamme asiantuntijoidemme kehittämiseen. Tarjoamme laajoja kouluttautumismahdollisuuksia sekä sparrausta ja kanavia kehittää ja tuoda esiin omaa asiantuntijuutta. Tapaamme ja sparraamme toisiamme säännöllisesti asiakastöiden lomassa. Pyrimme jatkuvasti kasvamaan ihmisinä ja yrityksenä ja näin luomaan hyvää koko yhteiskuntaan.  

Tarjoamme:

  • Vaikuttavia ja mielenkiintoisia projekteja, jossa pääset näyttämään ja kehittämään osaamistasi
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Hyvä työsuhde-edut
  • Vuotuisen koulutusbudjetin, jonka voit käyttää joustavasti itsesi kehittämiseen ja kouluttamiseen
  • Useissa asiakasprojekteissa on mahdollisuus sovittaa työ ja vapaa-aika joustavasti oman aikataulusi mukaisesti.
  • Nextcon After Work -tilaisuudet ja juhlat

Työnantajalupaus

Nextcon rakentaa asiakkaidensa tulevaisuuden menestystä aikana, jolloin teknologiset ratkaisut tulevat muokkaamaan ihmiskunnan tulevaisuutta enemmän kuin koskaan aiemmin. Jokainen nextconilainen on omalta osaltaan vastaamassa siitä, miltä tulevaisuutemme näyttää ja toimii, kuinka turvallinen ja tasa-arvoinen se on.  Olemme työpaikka, jota johdetaan ja jossa toimitaan ammattimaisesti ja tasa-arvoisesti olematta kuitenkaan jäykkiä. Uskomme luottamukseen, kunnioitukseen ja avoimuuteen kaikessa toiminnassamme.

Avoimet työpaikat

Jos tämä herätti kiinnostuksesi, niin älä mieti enää!​

Hae heti ja tule osaksi kasvavaa huipputiimiämme.​