Myyntipäällikkö

Vauhdittaaksemme yrityksemme kasvua etsimme nyt joukkoomme myyntipäällikköä.

Myyntipäällikkönä tehtävänkuvasi on vastata uusasiakashankinnasta, auttaa asiakasta ja asiantuntijoitamme ostopolun eri vaiheissa ja vastata asiakastyytyväisyydestä.

Sovit tehtävään, jos nautit uusien asiakkuuksien hankinnasta, uuden liiketoiminnan rakentamisesta sekä myynnin kehittämisestä. Toivomme sinun olevan tuloksista motivoitunut, ratkaisukeskeinen myynnin kokenut ammattilainen.

Mitä me toivomme sinulta?

  • Vahvaa myyntikokemusta ja näyttöjä uusasiakashankinnasta
  • Laaja-alainen tuntemus asiantuntijamyynnistä IT-alalla
  • Motivoidut asiakastyöstä ja työskentelytapasi on tulosorientoitunut
  • Hoidat tehtävät itsenäisellä otteella
  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielellä

Meistä

Nextcon on teknologiariippumaton digitaalisten ratkaisujen toteuttamisen asiantuntijaorganisaatio. Tarjoamme asiakkaillemme senior tason laadukkaita IT- ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen palveluita. Palveluihimme kuuluvat projektien hallintapalvelut, laadunvarmistus- ja testauspalvelut sekä ohjelmistokehityspalvelut. Asiakkaita meillä on sekä yksityiseltä-, että julkiselta sektorilta.

Olemme aloittava kasvuyritys. Tällä hetkellä työllistämme 15 ammattilaista ja tavoitteemme on olla 20+ henkilöä vuoden 2019 lopulla. Me Nextconilla uskomme ja luotamme ihmisiin ja kasvuun. Kun jokainen ihminen ja työntekijämme voi hyvin ja kasvaa ihmisenä ja asiantuntijana saavutamme menestyksemme.

Panostamme tosissamme ihmisten kehittämiseen. Tarjoamme laajoja kouluttautumismahdollisuuksia sekä sparrausta ja kanavia kehittää ja tuoda esiin omaa asiantuntijuutta. Pyrimme jatkuvasti kasvamaan ihmisinä ja yrityksenä ja näin luomaan hyvää koko yhteiskuntaan. Uskomme luottamukseen, kunnioitukseen ja aitouteen kaikessa toiminnassamme.

Mikäli sinua kiinnostaa kasvava ja ketterä organisaatio matalalla hierarkialla, vastuullinen ja oma-aloitteinen työ, itsesi kehittäminen ja hyvä palkkausmalli niin hae meille töihin.

Liitteet

Avoimet työpaikat