Testiautomaatioasiantuntija

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme testausautomaatioasiantuntijaa.

Etsimme kasvavaan tiimiimme kokenutta testausautomaatioasiantuntijaa työskentelemään asiakasprojekteissamme. Löytyykö sinulta intoa testiautomaatioon ja softan laadunvarmistukseen? Innostutko uusista teknologioista ja haasteista? Haluatko jatkuvasti kehittää itseäsi? Oletko asiakasorientoitunut ja pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä? Haluaisitko työskennellä pienessä kasvavassa organisaatiossa?

Toivomallamme hakijalla on vankka kokemus testausautomaatiosta. Työskentelet pääsääntöisesti asiakkaiden projekteissa asiakkaiden tiloissa. Haemme konsulttiroolista nauttivaa henkilöä, joka haluaa jatkuvasti auttaa asiakkaitaan parempiin tuloksiin. Sinun tulisi ymmärtää asiakkaiden kokonaisuuksia, haastaa asiakkaita positiivisesti muutoksen keskellä ja jatkuvasti kehittää itseäsi nopeasti muuttuvassa teknologisessa ympäristössä.

Mitä toivomme sinulta?

 • kokemusta ja näyttöä testausautomaatioratkaisujen toteuttamisesta
 • osaamista testausautomaatiotyökaluista, erityisesti RobotFramework
 • kokemusta testausympäristöjen toteuttamisesta ja näyttöä osaamisesta myös käytännön tasolla
 • Ohjelmointitaitoja, erityisesti Python
 • tietoteknistä koulutusta

Arvostamme lisäksi:

 • kokemusta Jenkins automaatio- ja kehitysalustaratkaisun käytöstä testausautomaatiossa
 • Python-ohjelmointitaitoa

Tarjoamme uudelle testiautomaatioasiantuntijalle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa ja haastavissa projekteissa. Olet oma-aloitteinen, pystyt työskentelemään itsenäisesti ja myös osana tiimiä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla hyvät ongelmanratkaisu- ja viestintätaidot.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut mm. oman vuotuisen koulutusbudjetin, jonka voit käyttää joustavasti itsesi kehittämiseen ja kouluttamiseen. Useissa asiakasprojekteissa on mahdollisuus sovittaa työ ja vapaa-aika joustavasti oman aikataulusi mukaisesti.

Jos tämä herätti kiinnostuksesi, niin älä mieti enää! Hae heti oheisella hakulomakkeella. 

  Liitteet

  Avoimet työpaikat