Yritys

Asiantuntijoita tulevaisuuden tekemiseen

Maailma muotoutuu uudelleen ja liiketoiminta sen mukana

Digitaaliset palvelut, data, tekoäly ja uudet liiketoimintamallit mullistavat yhteiskuntaa ja organisaatioita. Me Nextconilla autamme asiakkaitamme tulevaisuuden rakentamisessa tarjoamalla kokeneita asiantuntijoita liiketoiminnan ja IT:n eri tarpeisiin. Projektipalvelujen tarpeisiin tarjoamme projektipäällikköitä, järjestelmäarkkitehtejä ja kehittäjiä. Testaus- ja laadunvarmistukseen tarjoamme kokeneita testipäälliköitä, testisuunnittelijoita ja testausautomaation asiantuntijoita. 

Tarjoamme kokeneita asiantuntijoita, jotta kaikkea ei tarvitse osata tai tehdä itse

Nextcon on vuonna 2004 perustettu suomalainen, toimiala- ja teknologiariippumaton asiantuntijayritys. Riveissämme on huippuosaajia ja vuosikymmenten kokemus yhdistettynä uusimpaan teknologia- ja menetelmäosaamiseen. Työskentelytapamme perustuvat arvoihimme: luottamukseen, kunnioitukseen ja aitouteen sekä intohimoon työtämme kohtaan.

Haluamme varmistaa asiakkaidemme kehittämisen oikean suunnan: emme päästä itseämme tai asiakkaitamme helpolla. Tulokset toimivat mittarinamme.

Asiantuntijoita takuulla

Varmistamme asiantuntijoiden soveltuvuuden aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Asiakas voi luottaa siihen, että hänellä on käytettävissään alan parasta osaamista ja annammekin jokaiselle asiantuntijallemme soveltuvuustakuun.

Meille tärkeitä arvoja ovat

Rehellisyys ja luottamus

Yhteistyön perusedellytyksiä on luottamus. Luottamus ansaitaan avoimuudella, rehellisyydellä ja sitoutumalla tekemään se, mikä luvataan. Sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja henkilöstömme suhteen on toimintamme selkäranka.

Samoja periaatteita noudatamme myös työntekijöitämme kohtaan. Sitoutunut työntekijä ansaitsee luottamuksen, ja luottamuksen kokeminen lisää yhteisöllisyyttä.

Avoin ja kannustava työyhteisö tukee luottamuksen ilmapiiriä.

Kunnioitus

Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Meille on tärkeää, että asiakkaamme luottavat meihin yrityksenä, mutta myös ihmisinä. Kunnioitus ruokkii yrityksen yhteisiä voimavaroja ja luo edellytykset jatkuvuudelle ja pitkäaikaiselle yhteistyölle.

Kunnioitus syntyy vuorovaikutuksesta. Kuuntelemme jokaista asiakastamme, mutta voimme olla myös eri mieltä. Haemme pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka rakennamme yhdessä jokaisen erityislaatuisuutta kuunnellen ja kunnioittaen.

Aitous

Olemme reilusti sitä, mitä olemme – emme yritä olla mitään muuta. Kerromme osaamisestamme avoimesti, emme suurentele tai vähättele. Toimimme lähellä ihmistä, joten on tärkeää, että viestimme on ymmärrettävä ja sen aitoutta ei epäillä.

Aitous on kykyä heittäytyä osaamisen äärirajoille. Aitous on kykyä kokea onnistumisia.