Yritys

Vuonna 2004 perustettu Nextcon Finland Oy on suomalainen, teknologia- ja toimialariippumaton palvelutalo. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita liiketoiminnan ja johtamisen palveluita.

Maailma muotoutuu uudelleen ja liiketoiminta sen mukana

Digitaaliset palvelut, data, tekoäly ja uudet liiketoimintamallit mullistavat yhteiskuntaa ja organisaatioita. Me Nextconilla autamme yrityksiä ja yhteisöjä liiketoimintansa uudelleen muotoilussa. Olemme mukana tukemassa ja toteuttamassa uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muotoilemalla uudelleen vanhoja. 

Liiketoiminnan muotoilu on tulevaisuuden elinehto

Liiketoiminnan muotoilu syntyy rohkeudella, visioinnilla ja konkreettisella työllä. Me olemme kaikissa näissä vahvasti mukana. Kun asiakkaamme menestyy, menestymme mekin.

Tarjoamme kokeneita asiantuntijoita, jotta kaikkea ei tarvitse osata tai tehdä itse

Nextcon on vuonna 2004 perustettu liiketoimintamuotoilun asiantuntijayritys. Riveissämme on huippuosaajia ja vuosikymmenten kokemus yhdistettynä uusimpaan teknologia- ja menetelmäosaamiseen. Työskentelytapamme perustuvat arvoihimme: luottamukseen, kunnioitukseen ja aitouteen sekä intohimoon työtämme kohtaan.

Missiomme

Missiomme on haastaa asiakkaamme tekemistä ja toimintaa rakentavasti kohti tuottavampaan liiketoimintaan. Teknologian kehitys on niin nopeaa, että suurin haaste on ihmisten ja organisaatioiden kyky ottaa niitä käyttöön mahdollistamaan oma kehittämisensä. Olemme asiakkaillamme varmistamassa oikean suunnan: emme päästä asiakkaitamme tai itseämme helpolla. Tulokset toimivat mittarinamme.

Visiomme

Visiomme on olla pohjoismaiden/kotimarkkinan vetovoimaisin digitalisaation/ratkaisujen kehittämisen asiantuntijaorganisaatio. Meillä on parhaimmat asiantuntijat ja palvelut. Asiakkaillemme olemme haluttu kumppani, joka haastaa asiakkaita entistä parempiin tuloksiin ​

Muutostahti, digitalisaatio ja robotisaatio ovat niin nopeita, että asiakkaat tarvitsevat ulkopuolista näkökulmaa mahdollistamaan oman kehittämisensä. Olemme asiakkaillamme varmistamassa oikean suunnan: emme päästä asiakkaitamme tai itseämme helpolla.

Meille tärkeitä arvoja ovat

Rehellisyys ja luottamus

Yhteistyön perusedellytyksiä on luottamus. Luottamus ansaitaan avoimuudella, rehellisyydellä ja sitoutumalla tekemään se, mikä luvataan. Sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja henkilöstömme suhteen on toimintamme selkäranka.

Samoja periaatteita noudatamme myös työntekijöitämme kohtaan. Sitoutunut työntekijä ansaitsee luottamuksen, ja luottamuksen kokeminen lisää yhteisöllisyyttä.

Avoin ja kannustava työyhteisö tukee luottamuksen ilmapiiriä.

Kunnioitus

Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Meille on tärkeää, että asiakkaamme luottavat meihin yrityksenä, mutta myös ihmisinä. Kunnioitus ruokkii yrityksen yhteisiä voimavaroja ja luo edellytykset jatkuvuudelle ja pitkäaikaiselle yhteistyölle.

Kunnioitus syntyy vuorovaikutuksesta. Kuuntelemme jokaista asiakastamme, mutta voimme olla myös eri mieltä. Haemme pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka rakennamme yhdessä jokaisen erityislaatuisuutta kuunnellen ja kunnioittaen.

Aitous

Olemme reilusti sitä, mitä olemme – emme yritä olla mitään muuta. Kerromme osaamisestamme avoimesti, emme suurentele tai vähättele. Toimimme lähellä ihmistä, joten on tärkeää, että viestimme on ymmärrettävä ja sen aitoutta ei epäillä.

Aitous on kykyä heittäytyä osaamisen äärirajoille. Aitous on kykyä kokea onnistumisia.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella, niin kerromme lisää palveluistamme ja osaamistamme.